2017 13 JUN
Informacije za medije ERSTE i Sparkasse grupacija ponosni glavni sponzor kultne predstava “Audicija”
  • BS

Sarajevo, 13. juni 2017.  - Erste i Sparkasse grupacija s ponosom najavljuje da je glavni sponzor predstave i regionalne turneje kultne Audicije, koja će početi u Sarajevu, 5. oktobra 2017. godine.

 

„Predstava “Audicija” je neosporno obilježila jedan period u životu mnogih od nas, neovisno o generaciji kojoj pripadamo. Upravo to je dio misije i vizije Erste Grupe koja je sa svojom tradicijom poslovanja uvijek bila okrenuta običnim ljudima koji trebaju pouzdanog finansijskog partnera, kao i opredijeljena podršci projektima koji povezuju, a ne razdvajaju ljude, i konačno događajima koji donose radost u naše domove”, izjavio je Amir Softić, izvršni direktor Sparkasse Bank BiH, glavnog sponzora predstave i turneje Audicija na konferenciji za medije održanoj u Sarajevu.

Čast nam je da je produkcijska kuća Stage Production prepoznala u nama društveno odgovornog subjekta i ponudila nam da budemo dio ovog zaista značajnog projekta, ali i tradicije.

Mi smatramo, kao jedna od najjačih regionalnih finansijskih grupacija i kao banka koja radi zahvaljujući vama, našim klijentima, da je ovo najmanje što možemo učiniti. Svjesni smo trenutka i društva u kojem djelujemo i sponzoriranje Audicije, koja je puno više od
predstave, predstavlja samo dio onoga što želimo vratiti društvu.

Posebno nam je zadovoljstvo što glumci uključeni u ovu predstavu nisu samo veliki glumci,
nego i veliki ljudi, aktivni u društvenom smislu i socijalno angažirani.