Dobrodošli na netBanking uslugu internet bankarstva

 

Poštovani korisnici,

u nastavku je jedinstveni link za pristup usluzi Internet bankarstva Sparkasse Bank,  na koji se možete prijaviti koristeći svoje postojeće podatke.

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije o usluzi, ili ste imali poteškoće pri prijavi, molimo vas da nam se javite na mail korisničke podrške, rado ćemo vam pomoći:

  • za fizička lica: netbanking@sparkasse.ba
  • za pravna lica: netbanking.pl@sparkasse.ba

Naša korisnička podrška vam je dostupna i svakim radnim danom u periodu od  08:30 do 17:00 sati na broj Info linije: 033 280 300

Zena kuca na laptopu

Obavijest za klijente

Poštovani klijenti,

u želji da doprinesemo Vašoj finansijskoj sigurnosti na internetu, važno nam je da znate da Sparkasse Bank od svojih klijenata nikada ne potražuje informacije o korisničkim podacima za pristup elektronskim servisima putem e-mail ili SMS poruke.

U slučaju da zaprimite e-mail ili SMS poruku u kome se od Vas potražuju korisnički podaci za pristup netBanking ili mBanking aplikaciji, savjetujemo Vam da budete posebno oprezni i svoje ulazne podatke ne dostavljate. 

Iako banka nema mogućnosti da utiče na ovakve aktivnosti važno nam je da budete oprezni, te ukoliko imate bilo kakvu sumnju na zaprimljeni mail ili SMS poruku u naše ime možete nas slobodno kontaktirati na broj telefona 033 280 300 ili putem mail-a info@sparkasse.ba

Vaša Sparkasse Bank