Full Cool Paket

Besplatan paket za učenike i studente

Full Cool Paket nudi ti besplatan set osnovnih bankarskih proizvoda i usluga sa kojima možeš bankariti lako i sigurno. Namijenjen je učenicima i studentima starosne dobi od 16-26 godina.

Šta te čeka u Full Cool Paketu:

Kada otvoriš tekući račun na koji će stizati tvoja redovna ili povremena primanja, dobijaš i debitnu karticu sa kojom plaćaš bilo gdje u zemlji, svijetu ili internetu.

Podizanje gotovine je bez naknade na svim bankomatima Erste i Sparkasse Grupacije u zemljama: Češka, Slovačka, Rumunija, Mađarska, Hrvatska, Srbija, Slovenija, Crna Gora i Makedonija.

Paket Full Cool je potpuno besplatan, bez mjesečne naknade.

Kako da ugovorite Paket:

Preduslov za ugovaranje Paketa je otvoren tekući račun u našoj banci, a potrebna dokumentacija za otvaranje računa je: 

  • kopija lične karte/pasoša
  • CIPS prijava/prijava o mjestu boravišta – original ili ovjerena kopija, ne starija od 6 mjeseci
  • popunjena pristupnica

I to nije sve.

Prvih 100 klijenata koji otvore Full Cool Paket očekuje poklon bon u iznosu od 10,00 KM za dopunu telefonskog kredita. Korisnicima BH Telecoma kredit će se dopuniti automatski (putem SIMPL aplikacije), dok će se korisnicima drugih operatera izvršiti uplata poklon bona u iznosu od 10,00 KM na račun, za dopunu kredita. Jer biti cool se isplati.

Tu smo za sve za što nas trebate

Više informacija i odgovore na pitanja koja možda imate možete dobiti tako što ćete nas pozvati na broj naše besplatne Info linije ☎ 080 02 02 10

Za tehničku podršku pri korištenju proizvoda pozovite našu Službu za podršku klijentima ☎ 033 280 300