Superior plus osiguranje

Superior Plus je jedinstveni program životnog osiguranja na tržištu, gdje se za jednu premiju mogu dobiti tri osigurane sume i to:

• Ako se desi jedna od osigurane 23 bolesti osiguraniku ili djeci osiguranika
• Ako se desi druga bolest iz ostalih grupa bolesti
• U slučaju smrti usljed bolesti i/ili nezgode

Osigurati se mogu sve osobe od navršenih 16 do navršenih 55 godina života, sa trajanjem osiguranja od minimalno 5 do maksimalno 30 godina, a u slučaju teške bolesti, umanjuje se obaveza plaćanja za isto ugovoreno pokriće.

Po isplati osigurane sume za nastup jedne teške bolesti, umanjuje se iznos premije koja će se nastaviti plaćati, a osigurana suma za druge rizike ostaje ista. Ako se nakon toga desi bolest iz druge grupe bolesti, osigurana suma se opet isplaćuje.

Povrat premije

Povrat uplaćene premije po isteku osiguranja do 90% (osim za slučaj smrti).

Jedinstveni paket osiguranih rizika

Superior je jedinstven po tome što pokriva čitav niz osiguranih rizika u paketu - osim što se po isteku osiguranja vrši povrat premije, osigurani su rizik smrti i bolesti. Pri tome, lista od 23 teške bolesti uvažava vrlo širok spektar zdravstvenih rizika te uključuje šest vrsta transplantacija kao najsavremenijih tehnika medicinske skrbi kako kod osiguranika tako i kod djece osiguranika.

Dodatne pogodnosti uz Superior Plus!

Ugovaranjem Paket plus programa uz policu životnog osiguranja, pored osiguranja od posljedica nezgode i osiguranja izvršenih hirurških intervencija stičete karticu programa lojalnosti i ostvarujete pogodnosti:

  • Popuste na kupovinu roba ili usluga kod naših partnera programa lojalnosti (fitness centri, poliklinike, hoteli, prodavnice zdrave hrane, prodavnice sportske opreme).
  • Uslugu asistencije - medicinsku i pomoć u kući.

Info linija/Služba za podršku

Više informacija o navedenom proizvodu možete dobiti direktno pozivom na besplatan broj naše Info linije: 080 02 02 10

Za tehničku podršku pri korištenju proizvoda pozovite našu Službu za podršku klijentima: 033 280 300