Otvorena štednja

Kada vi to želite! Sada uz posebne akcijske uslove.

Namjena

Ovo je posebna vrsta štednje koja vam nudi potpunu fleksibilnost jer možete deponovati određeni iznos novca u KM ili EUR valuti na svoj štedni račun za unaprijed određen vremenski rok, ali i vršiti neograničen broj uplata i isplata sa računa tokom perioda oročenja. Ovakav štedni model je dostupan svima. Dovoljna je volja i spremnost da štedite, a vremenom će se mali pojedinačni iznosi akumulirati u značajnu sumu novca koja vam u budućnosti može puno značiti.

Otvorena štednja je najbolji izbor za vas ukoliko:

  • Želite štedjeti, a nemate početni iznos ušteđevine, nego želite mjesečno ili prema dinamici koju sami odredite uplaćivati novac na vaš štedni račun.
  • Već imate određeni iznos ušteđevine, ali želite imati pristup tim sredstvima jer niste sigurni da li ih možete na duži period „ostaviti po strani“ ili imate namjeru da povećavate taj iznos dodatnim uplatama.

Pogodnosti

  • Štedite na najjednostavniji i najudobniji način – otvorite trajni nalog* na iznos koji mjesečno možete izdvojiti, a Banka će automatski vršiti prenos sredstava s vašeg tekućeg na vaš štedni račun.
  • Možete ulagati i podizati novac sa računa neograničen broj puta, uz uslov da na računu uvijek ostane minimalan iznos od 100 KM** u protuvrijednosti EUR valute.
  • Kamatna stopa je fiksna i obračunava se na dnevna stanja salda na računu, a isplaćuje se po isteku oročenja ili mjesečno.
  • EKS = NKS ( 1,20%)
  • Rokovi oročenja su maksimalno do 60 mjeseci.

*   Usluga trajnog naloga nije uključena u štedni model i dodatno se naplaćuje. 

**  Klijenta očekuje trošak naknade za isplatu novca sa štednog računa. 

Pogledajte akcijske kamatne stope na otvorenu štednju koje važe za:

  • Postojeće klijente banke koji prvi put ugovaraju otvorenu štednju
  • Nove klijente koji prvi put uspostavljaju poslovni odnos sa bankom

Tu smo za sve za što nas trebate

Više informacija i odgovore na pitanja koja možda imate možete dobiti tako što ćete nas pozvati na broj naše besplatne Info linije ☎ 080 02 02 10

Za tehničku podršku pri korištenju proizvoda pozovite našu Službu za podršku klijentima ☎ 033 280 300 

Provjerite i ostale modele štednje u našoj ponudi!

Oročena štednja