MasterCard Shop&Fun

Kartica za kupovinu na rate

Imate potrebu za kupovinom novog namještaja, kućanskih aparata ili računara, a sve to želite kupiti na rate? Sa našom MasterCard Shop&Fun karticom za plaćanje na rate možete ispuniti svoje želje odmah, a „razvući” plaćanje na duži vremenski period kako ne biste opteretili vaš kućni budžet.

Shop&Fun kartica za plaćanje na rate vam omogućava:

  • kupovinu bez kamate do 6 mjeseci
  • kupovinu do maksimalno 36 rata
  • kupovinu na preko 20 hiljada prodajnih mjesta u BiH i 10 miliona prodajnih mjesta u svijetu
  • kupovinu putem interneta
  • odgodu plaćanja do 50 dana
  • provjeru limita i raspoloživog iznosa na svim bankomatima Sparkasse Bank 24/7
  • podizanje gotovine na bankomatu uz otplatu na rate do 36 mjeseci

Kako funkcioniše kartica

Prilikom plaćanja Shop&Fun karticom svaka vaša kupovina ili podizanje gotovine na bankomatu, biće podijeljeno na određeni broj rata, u zavisnosti od potrošenog iznosa. Broj rata na koje želite da se podijeli vaša potrošnja, određujete odabirom profila potrošnje.

U momentu kada aktivirate karticu dodjeljuje vam se Osnovni profil, međutim profil možete izmijeniti prije svake kupovine putem internet/mobilnog bankarstva ili u poslovnici banke.

U nastavku pogledajte dostupne profile potrošnje kako bi lakše mogli odabrati onaj profil koji najviše odgovara vašem budžetu.

Kako izmirujete obaveze po kartici

Svakom mjesečnom uplatom dospjelih rata limit za kupovinu se povećava, pa iznos koji ste uplatili ponovo možete koristiti za kupovinu na rate

Svakog 20-og u mjesecu sa vašeg tekućeg računa se po automatizmu povlači iznos sredstava u visini rate za taj mjesec.

Ukoliko želite prijevremeno da zatvorite neku od kupovina, to možete uraditi u svakom momentu putem internet/mobilnog bankarstva, čime taj iznos oslobađate za neku novu kupovinu.

Profili potrošnje

Preuzmite informacionu dokumentaciju:

Tu smo za sve za što nas trebate

Više informacija i odgovore na pitanja koja možda imate možete dobiti tako što ćete nas pozvati na broj naše besplatne Info linije ☎ 080 02 02 10

Za tehničku podršku pri korištenju proizvoda pozovite našu Službu za podršku klijentima ☎ 033 280 300