Poslovi Ovlaštenog mjenjača

Sparkasse Bank svim svojim klijentima, pravnim licima nudi prijedlog saradnje u oblasti poslova Ovlaštenog mjenjača koji bi dodatno unaprijedio postojeći partnerski odnos.

Ugovaranjem usluge ovlaštenog mjenjača vaši bi kupci imali mogućnost da u vašim prostorijama vrše mijenjanje stranih sredstava plaćanja što bi vam omogućilo generisanje dodatnih prihoda uz minimalni dodatni angažman vaših resursa. Pored navedenog, poslovi Ovlaštenog mjenjača u vašim prostorijama bi doprinijeli kvalitetnijem pružanju usluga vašim postojećim i potencijalnim klijentima.

Kako bi mogli ugovoriti poslove Ovlaštenog mjenjača, potrebno je da vaše preduzeće bude registrovano za obavljanje mjenjačkih poslova, te da imate otvoren transakcijski račun u našoj Banci.

U skladu sa dogovorom kao i procijenjenim potencijalom, Banka bi vama kao Ovlaštenom mjenjaču isplaćivala proviziju od ukupno naplaćene naknade za obavljanje poslova Ovlaštenog mjenjača.

Po transakcijskom računu za obavljanje mjenjačkih poslova naplaćivati će se naknada u skladu sa tarifom o unutrašnjem platnom prometu.

Aplikacija za Ovlaštenog mjenjača