Pogodnosti za korisnike kartica iz programa Mastercard

CINESTAR kino

Svakog ponedjeljka u multipleksu Cinestar, u periodu od 18 do 20 sati, za plaćanje jedne ulaznice, beskontaktnom Mastercard ili Maestro karticom, Mastercard korisniku poklanja još jednu ulaznicu na dar.

  • Lokacije: Tuzla, Bihać, Mostar.

CINEMA CITY kino

Svakog ponedjeljka u multipleksu Cinema City, za plaćanje jedne ulaznice, beskontaktnom Mastercard ili Maestro karticom, Mastercard korisniku poklanja još jednu ulaznicu na dar.

  • Lokacija: Sarajevo

Uživajte u produženom Mastercard vikendu

Kupujte sigurno i brzo preko interneta i ostvarite dodatnih 10% popusta plaćanjem Mastercard ili Maestro karticama.

* Dodatni popust od 10% za plaćanje Mastercard karticama primjenjuje se na sve redovne i akcijske cijene odabranog asortimana.

Započnite putovanje sa stilom!

Koristite svoju Mastercard karticu za sigurnu i brzu online kupovinu aviokarata na www.sia.ba u periodu od 15.09. do 15.12.2018. i ostvarite mogućnost besplatnog korištenja Biznis salona na Međunarodnom aerodromu Sarajevo.

 

* Besplatan ulazak u Biznis salon je moguće ostvariti do 15.12.2018. godine.  

 

 

Pokreni magiju sa svojom porodicom

Plaćajte Mastercard karticama u Bingo trgovinama, ispunite kupon i učestvujte u nagradnoj igri od 06. oktobra do 5. novembra 2018. Možete doživjeti magično putovanje u Disneyland Paris i prisustvovati najvećoj rođendanskoj zabavi na svijetu.

Nagrada

Putovanje u Disneyland Paris za 4 osobe od 30. novembra do 2. decembra 2018. Obezbijeđene karte za park i proslavu 90. rođendana Mickey Mouse-a.

Plaćen smještaj i prevoz.