FIT Tarifa

Želite doznačiti sredstva u inostranstvo ili ih primiti iz inostranstva što je moguće brže i povoljnije? U takvom slučaju FIT servis je idealan za vas! Koristite pogodnosti slanja naloga za inostranstvo i iz inostranstva unutar Erste i Sparkasse grupe.

„FIT - Fast Intragroup Transfer“ predstavlja brzi unutargrupni transfer i stoji na raspolaganju svim klijentima Erste i Sparkasse grupe.

Koristite ovu posebnu uslugu za povoljne inostrane doznake koje se istoga dana knjiže u korist primatelja sa valutom T+0.

Usluga je dostupna za zemlje: Austrija, Hrvatska, Češka, Mađarska, Makedonija, Crna Gora, Moldavija, Rumunija, Srbija, Slovačka i Slovenija.

 

Prednost

Doznake se vrše svakodnevno i brža su od uobičajenih doznaka - korisnik može već istog dana raspolagati svojim sredstvima. Ova vrsta doznaka povoljnija je kada se ispune kriteriji FIT-a budući da se tada primjenjuju posebni uslovi. Ova vam usluga stoji na raspolaganju neovisno o iznosu doznake.

Način izvršenja

Valuta plaćanja EUR.I kod nalogodavca i kod korisnika iznos doznake knjiži se na računu koji se vodi u valuti doznake (konverzije nisu dopuštene). Nalozi koji se zaprime do 15:00h realizuje se unutar tri sata, a poslije 15:00h naredni radni dan. I nalogodavac i korisnik moraju biti klijenti neke od banaka navedenih u tabeli ispod.

Sigurnost i rizik

Plaćanje FIT-om vrši se automatski - inozemno devizno plaćanje prepoznaje se kao FIT temeljem podataka korisnika.

Troškovi 

Prilivi/ odlivi do 10.000 eura: fiksno 10 EUR

Prilivi/ odlivi preko 10.000 eura: 20% popusta na standardne cijene iz Tarifnika usluga za pravna lica.

 

Info linija

Više informacija o navedenom proizvodu možete dobiti direktno pozivom na broj naše Info linije:

033 280 300