imagePoslovi Ovlaštenog mjenjača

Sparkasse Bank svim svojim klijentima, pravnim licima nudi prijedlog saradnje u oblasti poslova Ovlaštenog mjenjača koji bi dodatno unaprijedio postojeći partnerski odnos. 

Ugovaranjem usluge ovlaštenog mjenjača Vaši bi kupci  imali mogućnost da u Vašim prostorijama vrše mijenjanje stranih sredstava plaćanja što bi Vam omogućilo generisanje dodatnih prihoda uz minimalni dodatni angažman Vaših resursa. Pored navedenog,  poslovi Ovlaštenog mjenjača u Vašim prostorijama bi doprinijeli  kvalitetnijem pružanju usluga Vašim postojećim i potencijalnim klijentima.

Kako bi mogli ugovoriti poslove Ovlaštenog mjenjača, potrebno je da Vaše preduzeće bude registrovano za obavljanje mjenjačkih poslova, te da imate otvoren transakcijski račun u našoj Banci.

U skladu sa dogovorom kao i procijenjenim potencijalom, Banka bi Vama kao Ovlaštenom mjenjaču isplaćivala proviziju od ukupno naplaćene naknade za obavljanje poslova Ovlaštenog mjenjača.

Po transakcijskom računu za obavljanje mjenjačkih poslova naplaćivati će se naknada u skladu sa tarifom o unutrašnjem platnom prometu.

Za više informacija molimo kontaktirajte Info centar na broj telefona 033 280 300.