Mobilni bankar Sparkasse Bank.

Bankar na Vašoj adresi.

Bankarstvo prilagođeno Vašem vremenu i potrebama.

Zašto se odlučiti za Mobilnog bankara?
Mobilni bankar je finansijska usluga koju Vam Banka pruža u cilju što lakšeg korištenja bankarskih proizvoda i to potpuno besplatno.
U današnjem tempu života, kada je vrijeme postalo najvažniji resurs, korištenje usluge Mobilnog bankara predstavlja praktično rješenje, jer poslovanje sa Bankom prilagođava vremenu i lokaciji koje Vama odgovaraju.

 

Na koji način Vam mobilni bankar može pomoći?
Mobilni bankari Vam pomažu da nađete optimalno rješenje za sve Vaše finansijske potrebe. Savjetom i preporukom pomoći će Vam da odaberete proizvod iz naše ponude koji najviše odgovara Vašim potrebama. Paleta proizvoda koju možete odabrati u konzultaciji sa bankarom je aktuelna važeća ponuda Sparkasse Bank u domenu kredita, kartica i transakcijskih proizvoda, bilo da se radi o proizvodu ili usluzi namijenjenoj Vašim ličnim potrebama ili Vašem poslovanju. Dogovorite već danas sastanak sa Vašim Mobilnim Bankarom i
uživajte u lakoći poslovanja sa Bankom! Email sa Vašim ličnim podacima – ime i prezime, kontakt telefon i grad u kojem boravite, pošaljite na info@sparkasse.ba i Mobilni bankar će Vas kontaktirati, kako biste dogovorili mjesto i termin sastanka, prezentirao Vam našu ponudu i pomogao da pronađete proizvod ili uslugu koji odgovara samo Vama.